932217766 info@luccini.cat
Segurcaixa Adeslas controla IMQ

Segurcaixa Adeslas controla IMQ. Segurcaixa Adeslas, una de les principals companyies dassegurances privades en Espanya, ha adquirit el 75% de l’Igualatori de Biscaí IMQ.

La compra sha realitzat mitjançant la liquidació de 240 milions deuros per part de Segurcaixa Adeslas.

Aquesta adquisició ha significat un canvi significatiu en el paisatge de lassegurança privada a Espanya, ja que ara Segurcaixa Adeslas controla el 75% de lasseguradora IMQ.

Aquesta transacció ha estat un pas molt important per a Segurcaixa Adeslas, ja que aquesta inquieta empresa es va posicionar com un actor clau en el sector de lassegurança privada des de fa més de trenta anys.

Aquesta empresa ha anat expandint el seu negoci a través de les seves adquisicions estratègiques i el seu compromís amb la innovació.

Segurcaixa Adeslas és una empresa que es caracteritza per la seva vocació de servei, oferint solucions a les necessitats dels seus clients.

La seva nova adquisició del Igualatori IMQ augmentarà la seva presència a Espanya i ajudarà a reforçar la seva posició com una de les companyies dassegurances més importants del país.

A més dampliar el seu negoci, ladquisició també permetrà a Segurcaixa Adeslas oferir una àmplia gamma de productes i serveis a la seva cartera de clients.

Això permetrà a la companyia oferir una major seguretat i tranquil·litat als seus usuaris, ja que podran gaudir duna àmplia gamma de cobertures i serveis a un preu més competitiu.

Un dels principals avantatges d’aquesta transacció és que Segurcaixa Adeslas podrà oferir productes d’assegurances específiques dissenyats per satisfer les necessitats dels seus clients.

Aquesta nova línia de productes especialitzats ajudarà a oferir un major nivell de servei, així com un major nivell de seguretat i protecció als seus usuaris.

A més, l’adquisició també permetrà a Segurcaixa Adeslas prémer els seus processos internes.

La companyia està compromesa amb els seus clients i oferirà els millors serveis a través de la seva nova adquisició de IMQ.

Això es traduirà en una millor experiència per als seus usuaris, ja que podran gaudir d’un major nivell de protecció i seguretat.

Aquesta nova adquisició permetrà a Segurcaixa Adeslas controla IMQ obtenir un major control en el sector de l’assegurança privada a Espanya.

La companyia es compromet a oferir els millors serveis als seus clients, així com a reforçar la seva posició com una de les companyies d’assegurances més importants del país.

Per últim, Segurcaixa Adeslas també s’ha compromès a oferir serveis d’alta qualitat als seus clients, ja que vol ser reconeguda com un líder dins del sector de l’assegurança privada espanyol.

L’adquisició de IMQ permetrà a la companyia oferir un major nivell de seguretat i protecció als seus usuaris, així com una àmplia gamma de productes i serveis.

Així doncs, Segurcaixa Adeslas ha adquirit el 75% de l’asseguradora IMQ per liquidar 240 milions d’euros.

Aquesta adquisició permetrà a la companyia reforçar la seva posició com una de les companyies d’assegurances més importants d’Espanya, així com oferir un major nivell de servei als seus clients. Aquesta transacció és un pas important per a Segurcaixa Adeslas i ajudarà a establir la seva presència a Espanya com un líder en l’assegurança privada.

Telèfon

Telèfon 93 221 77 66

Mòbil 666 762 331

Correu electrònic

info@luccini.cat

Adreça

C/. Marina, 22 1er 3ª

08005 Barcelona

UA-74232034-1