932217766 info@luccini.cat
Expedients de jurisdicció voluntària

El 2 de juliol de 2015, la Llei 15/2015 va entrar en vigor i va atorgar als ciutadans unes eines per a solucionar els seus problemes jurídics a través d’expedients de jurisdicció voluntària.

Els expedients de jurisdicció voluntària donen als ciutadans la capacitat de solucionar els seus problemes i conflictes jurídics sense haver danar davant els jutges.

Els expedients de jurisdicció voluntària són una opció que els ciutadans tenen per a solucionar els seus problemes jurídics sense haver danar davant els jutges.

Aquesta jurisdicció permet als ciutadans ser assistits per diferents professionals com els lletrats de lAdministració de Justícia, notaris, registradors de la propietat i registradors mercantils.

Aquesta jurisdicció voluntària permet als ciutadans solucionar diferents problemes relacionats amb la propietat, el registre de documentació, el divorci sense litigi, els acords de família o les sentències de divorci i separació.

A través dels expedients de jurisdicció voluntària, els ciutadans poden aconseguir una solució a diferents problemes sense haver de passar per un procés judicial.

Aquesta jurisdicció és una alternativa més ràpida, barata i eficaç que els jutges per tal de resoldre els problemes amb un menor esforç i temps.

La jurisdicció voluntària permet als ciutadans solucionar els seus problemes de forma fàcil i ràpida, sense haver de passar per lentorn judicial.

És una eina útil i eficaç per a la resolució de conflictes entre les parts, permetent que es trobi una solució a problemes que fins ara eren competència dels jutges.

Us recomanem posar-vos en contacte amb un advocat expert en la gestió d’aquest tipus d’expedients.

Telèfon

Telèfon 93 221 77 66

Mòbil 666 762 331

Correu electrònic

info@luccini.cat

Adreça

C/. Marina, 22 1er 3ª

08005 Barcelona

Envia'ns un missatge

UA-74232034-1