932217766 info@luccini.cat
Campanya desitjos Catalana Occident

CAMPANYA DESITJOS CATALANA OCCIDENT

Campanya desitjos Catalana Occident. El grup Catalana Occident ha començat una campanya a la xarxa social Instagram anomenada #cadenadedeseos . La proposta es promociona amb la voluntat de compartir l’autèntic esperit nadalenc.

Demana als seus simpatitzants i usuaris en general que formulin els seus desitjos per l’any vinent. Demanen que pengin una fotografía i un text que inclogui el hashtag #cadenadedeseos indicant a qui es vol dedicar el desig de tal forma que es pugui continuar la cadena viral.

Catalana Occident indicarà el proper dia nou de gener el nom i les fotografíes guanyadores.

La campanya #cadenadedeseos de Catalana Occident és una iniciativa que sha posat en marxa per tal de compartir lautèntic esperit nadalenc.

A través de la xarxa social Instagram, es vol promoure que els usuaris comparteixin els seus desitjos i desitjos de les persones que estimen i que són propers a ells.

Aquesta acció es fa possible gràcies a lús de les etiquetes i els hashtags, que serveixen per crear una xarxa dintercanvi entre les persones i permeten que els desitjos arribin a més usuaris.

Aquesta campanya es promociona a través de les publicacions de la xarxa social, amb lobjectiu de fer arribar el missatge de Catalana Occident als usuaris i ferlos partícips de lacció.

El missatge principal és el de compartir els desitjos amb els altres, i convertir aquesta xarxa en un espai de trobada per a les persones que volen expressar el seu amor i el seu afecte en els mesos nadalencs.

A més a més, Catalana Occident també està mostrant el seu compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat, i vol promoure els valors de respecte i solidaritat entre les persones.

Aquesta campanya no només pretén promoure els desitjos, sinó també conscienciar als usuaris sobre la importància de prendre mesures per preservar els recursos naturals i garantir un futur més sostenible.

Tot i que la campanya #cadenadedeseos està dirigida principalment a Instagram, Catalana Occident també està fent una campanya de màrqueting a través de les xarxes socials més populars, com Twitter, Facebook i YouTube, amb lobjectiu de difondre el missatge de lacció de manera més àmplia.

Catalana Occident també està promovent lacció a través daltres plataformes, com els mitjans de comunicació tradicionals. Aquesta iniciativa vol ser un exemple de compromís social i entendre el valor dels desitjos entre les persones. Per donar suport a aquesta campanya, Catalana Occident també ha organitzat un sorteig entre els usuaris que hi participen. Els guanyadors rebran un lot de productes de la marca i un premi especial de Nadal.

Aquesta acció és una forma de recompensar la implicació dels usuaris i ferlos partícips dels valors damor, respecte i solidaritat que Catalana Occident vol transmetre a través de la xarxa social Instagram.

En resum, Catalana Occident ha començat una campanya a la xarxa social Instagram anomenada #cadenadedeseos per promoure els desitjos entre les persones i així compartir lautèntic esperit nadalenc. Aquesta campanya també vol conscienciar als usuaris sobre la importància de prendre mesures per preservar els recursos naturals i garantir un futur més sostenible.

A més a més, Catalana Occident ha organitzat un sorteig entre els usuaris que hi participen per recompensar la seva implicació. Sense dubte, aquesta és una iniciativa que pot ajudar a crear una xarxa de solidaritat entre les persones durant aquestes festes.

UA-74232034-1