932217766 info@luccini.cat
assegurances salut seguretat social

Assegurances Salut Seguretat Social

La cotització a la Seguretat Social de les Assegurances Salut que liquida l’empresa al seus treballadors ha estat el gran ensurt d’aquest Nadal, que complicarà la situació especialment a Col·lectius d’aquest producte. «És una mala notícia», va valorar Josep Santacreu, conseller delegat de DKV, en la Jornada de Perspectives d’ICEA. Va dir que les noves mesures fiscals impactaran en les empreses i «en comptes d’animar la promoció de l’ocupació l’afectarà». Ho sentirà especialment el sector assegurador perquè hi haurà «un cost addicional per l’empresa i el treballador». Però la seva recomanació final és clara: «el nostre comportament és el que ens pot afectar».

D’entre d’altres qüestions, Santacreu va matitzar que l’evolució de la facturació en clients individuals en Assegurances de Salut el 2013 ha estat estable, amb pèrdua de clients a Individuals però creixement a Col·lectius, «és un mercat que tendeix a la col·lectivització». Va reflexionar sobre el fet que l’assegurança Dental «ha guanyat un milió de clients però la facturació és molt petita, allà hem perdut una oportunitat«. A més, el 2013 es confirma que Assistència Sanitària creix i Reemborsament i Subsidi perden posicions.

Va afirmar que el valor que aprecia el client pel que paga és molt alt i la percepció dels problemes de la sanitat pública són les dues qüestions que han permès que Salut creixi dins de la crisi. Però existeix una concentració del mercat, amb un 73% en mans de les 10 primeres companyies i un abast limitat de la col·laboració pública-privada.

També va exposar que la selecció de riscos «és un tema que ens preocupa molt. Què fem amb els clients». Es manté una intensitat de la competència en preus i hi ha canvis en la distribució, en referència a la banca i els comparadors. «No és correcte que visquem situacions que requereixin que revisem els nostres comportaments».

Font GRUPOASSEGURANZA

Per subscriure una assegurança de salut l’aconsellem a demanar l’assessorament d’un Corredor d’Assegurances

UA-74232034-1