932217766 info@luccini.cat
Assegurances Salut Cites Mèdiques

Assegurances Salut. Les cites mèdiques online més demandades : pediatria i medicina general

Assegurances Salut Cites Mèdiques

Un nou estudi de SaludOnNet mostra que el 2013 es va registrar un increment del 35% en el volum de assegurances de salut les cites mèdiques online sol · licitades davant l’any anterior , amb un significatiu augment de les efectuades a través de dispositius mòbils , especialment iPhone . El treball situa pediatria i medicina general com especialitats més demandes en les reserves de cites mèdiques online . Detalla que 6 de cada 10 usuaris de cita mèdica online són dones ( davant un 39% d’homes ) , que utilitzen la cita on-line per les seves consultes de pediatria ( 26,7% ) , medicina general ( 15,8 % ) , obstetrícia i ginecologia ( 12,6% ) , o dermatologia ( 8% ) .

Carlos Falcato , fundador de SaludOnNet , precisa que «davant la possibilitat de triar un metge , més de 6 de cada 10 pacients / usuaris 2.0 afirmen que la puntualitat de l’especialista és el criteri més rellevant a l’hora de triar el metge , seguit per la amabilitat del professional , i la recomanació d’altres pacients » .

Font Grupo ASEGURANZA

Els clients de les Assegurances de Salut s’inclinen per una asseguradora o altra moltes vegades en funció dels professionals que disposin en el seu quadre mèdic. Fan decantar l’elecció en el cas de les dones la presència del pediatre dels seus fills i el ginecòleg. Tanmateix les Assegurances de Salut que disposen dels Hospitals o Centres Mèdics de referència del client són les que reben més demandes.

Les cites mèdiques de les assegurances de salut són una part important de la vida dels pacients.

Aquestes cites permeten als metges establir una relació amb els pacients i oferir una atenció mèdica adequada.

Els pacients han de tenir una cita mèdica per a una sèrie de raons, incloent la prevenció, el diagnòstic, el tractament i el seguiment.

Les cites mèdiques també ajuden a assegurar que els pacients rebin els servicis mèdics necessaris i que els seus problemes mèdics siguin tractats de manera efectiva.

A les cites mèdiques, els metges prenen nota de la història mèdica del pacient, li fan proves físiques, li prescriuen medicaments i li ofereixen consells sobre el seu estat de salut.

Les cites mèdiques també permeten als metges arribar a un diagnòstic més acurat i indicar el millor tractament. Les cites mèdiques que es realitzen a través de les assegurances de salut són una part essencial de la vida dels pacients.

Les cites mèdiques permeten als metges oferir una atenció mèdica adequada, prevenir malalties i garantir els millors resultats possibles per als pacients. Les cites mèdiques són una part important de la cura de la salut i són necessàries per a una atenció mèdica segura i eficaç.

Les assegurances de salut ofereixen una sèrie de beneficis, com ara serveis mèdics i farmacèutics, tractaments mèdics especialitzats, cobertura dhospital i, el més important, cites mèdiques.

Amb la cobertura de les assegurances de salut, els pacients poden obtenir les cites mèdiques necessàries per a una atenció mèdica adequada i segura i són una part important de latenció mèdica per a tots els pacients.

Les assegurances de salut proporcionen als pacients una manera fàcil de programar cites mèdiques per a una millor cura de la salut. No només ajuden els pacients a obtenir els serveis mèdics necessaris, sinó que també els asseguren una atenció mèdica més segura i eficaç.

UA-74232034-1