932217766 info@luccini.cat
Assegurances de decessos Helvetia

Assegurances de decessos Helvetia

Assegurances de decessos Helvetia.Les assegurances de decessos de Helvetia són una forma de garantir un bon servei a les famílies a lhora de fer front als costos associats a la mort dun ésser estimat.

En els àmbits de la incineració o inhumació, el lloguer de sala de vetlles, el cotxe dacompanyament, les flors, els recordatoris i la tramitació del certificat de defunció, ofereixen una prestació primordial en aquestes circumstàncies.

Lincineració o inhumació és una de les partides més importants en els costos de lenterrament. Les assegurances de decessos Helvetia ofereixen la possibilitat de cobrir els costos dels serveis funeraris, incloent linhumació o incineració, segons els desitjos del difunt.

Aquestes assegurances també inclouen el lloguer de la sala de vetlles, que permet a la família oferir un espai tranquil per a honrar la memòria del difunt.

Des de lassegurança de decessos Helvetia també es cobreixen els costos de lenviament del cos, els serveis de neteja i els costos del transport dels familiars.

Si es desitja, els serveis funeraris també inclouen un cotxe dacompanyament, que acompanyarà els familiars a lenterrament.

Per tal de facilitar lorganització de lenterrament, lassegurança de decessos Helvetia també ofereix lopció de contractar una empresa de serveis funeraris.

Aquestes empreses sencarreguen de gestionar els serveis funeraris, així com els recordatoris, com les flors, els follets, les invitacions i els cartells.

Les assegurances de decessos Helvetia també ofereixen el servei de tramitació del certificat de defunció.

Aquest servei permet a la família aconseguir la documentació necessària per solucionar els tràmits legals relacionats amb la mort.

Resumint, les assegurances de decessos Helvetia són una forma de garantir un bon servei a les famílies a lhora de fer front als costos associats a la mort dun ésser estimat.

Els serveis oferts permeten a les famílies gaudir dun enterrament digne, sense haver de preocuparse per les despeses associades.

En resum, els serveis de recordatoris, la tramitació del certificat de defunció i el cotxe dacompanyament, pel que faciliten lorganització de lenterrament i permeten a la família fer honor a la memòria del difunt.

Telèfon

Telèfon 93 221 77 66

Mòbil 666 762 331

Correu electrònic

info@luccini.cat

Adreça

C/. Marina, 22 1er 3ª

08005 Barcelona

UA-74232034-1