932217766 info@luccini.cat
problemes amb despeses habitatge

Un terç dels catalans té problemes per assumir les despeses habitatge

Problemes amb despeses habitatge

Problemes amb despeses habitatge. Lúltima enquesta realitzada per Mutua de Propietaris, una entitat especialitzada en seguretat i assegurances per als propietaris dhabitatges, ha revelat una dada preocupant: un de cada tres catalans afirma tenir dificultats per afrontar el pagament de les despeses dhabitatge

La situació financera de les famílies catalanes sha deteriorat en els darrers anys i aquesta realitat està generant una preocupació creixent entre els propietaris.

Els propietaris es veuen obligats a gastar cada vegada més en desemborsar els rebuts delectricitat, aigua i altres serveis bàsics de lhabitatge.

Aquesta situació està forçant els propietaris a buscar solucions alternatives, com ara una assegurança en cas de desnonaments, que els permeti mantenir lhabitatge que tenen.

Aquesta assegurança ofereix una protecció en cas de desnonaments, pel que els propietaris puguin pagar les seves despeses dhabitatge sense patir les conseqüències dun desnonament.

La situació actual demostra que la situació financera de les famílies catalanes sha deteriorat de manera alarmant. Els propietaris necessiten alternatives per garantir el pagament de les despeses dhabitatge, com ara una assegurança que els permeti mantenir els seus habitatges sense patir les conseqüències dun desnonament.

Resumint, per aquest motiu, és important que els propietaris busquin alternatives segures, com la assegurança de Mutua de Propietaris, per tal de garantir el pagament de les despeses dhabitatge sense patir les conseqüències dun desnonament.

Daquesta manera, els propietaris podran mantenir els seus habitatges sense patir les conseqüències duna situació financera difícil.

UA-74232034-1