932217766 info@luccini.cat
Assegurances de vida Adeslas

Assegurances de vida Adeslas. Lassegurança de vida és una de les formes més comunes de protecció financera que les persones trien per a elles mateixes.

Les assegurances de vida permeten a les persones cobrir els costos dels serveis funeraris i ajudar als seus éssers estimats a fer front a les despeses relacionades amb les seves despeses.

Adeslas és un dels principals proveïdors dassegurances de vida a Espanya.

Ofereixen diferents tipus dassegurances de vida, com ara assegurances de vida daccident, assegurances de vida daccident i malaltia, assegurances de vida daccident i malaltia a llarg termini, assegurances de vida de jubilació i assegurances de vida de supervivència.

Cada assegurança té diferents beneficis i cobertures, i es pot personalitzar segons les necessitats específiques de cada persona.

Amb les assegurances de Vida Adeslas, els clients poden triar diferents tipus de plans de pagament, des de plans duna sola vegada fins a plans mensuals.

Els plans es poden personalitzar per ferlos encaixar al pressupost de cada client i permetrelos estalviar diners a llarg termini.

Adeslas ofereix una amplia gamma de cobertures, des de cobertures bàsiques fins a cobertures avançades.

Les cobertures bàsiques inclouen el pagament de despeses funeràries, lassistència mèdica, lassistència a lhospital i el pagament de despeses mèdiques.

A més, les cobertures avançades inclouen la protecció contra la mort accidental, el pagament a una entitat benèfica en el cas que el titular de lassegurança mori, la protecció contra els costos duna hipoteca i els beneficis duna pensió.

Adeslas també ofereix una àmplia gamma de serveis. Els clients poden aconseguir assessorament sobre com triar el millor pla, els assessors estan disponibles per donar suport a les famílies afectades per la mort dun familiar i els serveis mèdics estan disponibles si el titular de lassegurança requereix una atenció mèdica.

Adeslas és una excel·lent opció per a les persones que busquen una forma segura i econòmica de protegirse a si mateixes i als seus éssers estimats.

Ofereix una àmplia gamma de cobertures i serveis, així com plans adaptables al pressupost de cada persona.

A més, Adeslas també ofereix suport a les famílies afectades per la mort dun familiar i assessorament sobre com triar el millor pla.

Si esteu buscant una assegurança de vida segura i econòmica, Adeslas és una opció a considerar.

Telèfon

Telèfon 93 221 77 66

Mòbil 666 762 331

Correu electrònic

info@luccini.cat

Adreça

C/. Marina, 22 1er 3ª

08005 Barcelona

UA-74232034-1