932217766 info@luccini.cat

El nostre compromís consisteix en proporcionar als nostres clients la millor qualitat:
Honestedad i seguretat en les nostres actuacions. La nostra història s’inicia el 1.982 i es basa en proporcionar valor afegit als nostres clients, des de l’honestedat y la bona pràctica professional.
Equip humà motivat i mentalitzat cap al client amb la preparació professional necessària per aconseguir-ho. Un camí cap a l’excel·lència que ens permeti donar als nostres clients el que ens demanin.
Dinamisme i canvi per adaptar-nos a les necessitats i els nous reptes. Ser capaços d’avançar-nos i afegir valor als nostres clients. Inversió en nova tecnologia al servei del client, la qual cosa ens permet facilitar-li la contractació d’assegurances, la gestió de les seves pòlisses, la transmissió de la informació i la transparència en la nostra gestió.
Independència davant les Asseguradores i objectivitat, donant en cada cas la solució que individualment més convè a cadascun dels nostres clients. Els interessos d’aquells qui confien en nosaltres són els nostres interessos. Cerquem relacions a llarg termini amb els nostres clients, empleats i proveïdors.

Utilitza el nostre formulari de contacte per fer-nos arribar qualsevol consulta o petició de més información sobre qualsevol dels nostres producte o serveis.

F. XAVIER DÍAZ i LUCCINI C/. Marina, 22 1er 3ª – 08005 Barcelona. Registrat a la Direcció General de Política Financera i d’Assegurances DGPFA de la Generalitat de Catalunya amb la Clau F160GC i té concertada una Assegurança de Responsabilitat Civil Professional, així com una Assegurança de Caució d’acord amb el que disposa l’Article 27 e) de la Llei 26/2006 de Mediació d’Assegurances i Reassegurances Privades. Som una empresa catalana dedicada a la Consultoria de Riscos i a la Corredoria d’Assegurances.

El nostre objectiu és crear solucions que satisfacin dels nostres cleints a l’àrea de riscos i Assegurances, amb qualitat en el servei, contribuint així a l’èxit i la tranquilitat dels nostres clients.

[gravityform id=»4″ title=»true» description=»true»]

UA-74232034-1