932217766 info@luccini.cat
[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation_speed=»faster» css_animation_delay=»0″]

[layerslider id=»18″]

ASSISTENCIAFIATC

Fiatc

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_accordion type=»toggle» size=»large» css_animation_speed=»faster» css_animation_delay=»0″][vc_accordion_tab title=»Beneficis «][vc_column_text css_animation_speed=»faster» css_animation_delay=»0″]

Tranquil·litat en el teu viatge per molt poquet amb la teva assegurança de Fiatc

  • Despeses mèdiques, hospitalàries… (fins 100.000€ a l’estranger)
  • Prolongació d’estada i repatriació per malaltia i accident
  • Pèrdua d’equipatges
  • Mort o invalidesa permanent per accident
  • Responsabilitat civil
  • Assistència jurídica i informació legal a l’estranger
  • Per viatges i estades fins un any

Més informació sobre l’assegurança de viatge FIATC

Dues modalitats: ViajeViaje Plus que es diferencien únicament per l’import que garanteix cadascun per la cobertura de despeses mèdiques, quirúrgiques, farmacèutiques i d’hospitalització per malaltia o accident, la resta de cobertures són idèntiques per ambdues modalitats.

COBERTURES

Despeses mèdiques, quirúrgiques, farmacèutiques i d’hospitalització per malaltia o accident:

Assegurança VIAJE
España, Andorra i país de nacionalitat i/o residència 3.000€.
Europa i països riberencs del Mediterrani 30.000€.
Resta Món 60.000€.

Assegurança VIAJE PLUS
España, Andorra i país de nacionalitat i/o residència 3.000€.
Europa i països riberencs del Mediterrani 60.000€.
Resta Món 100.000€.

Despeses odontològiques d’urgència.

Desplaçament d’un familiar per hospitalització de l’assegurat superior a 5 dies.
Despesa d’esta d’un familiar a l’estranger.
Prolongació d’estada de l’assegurat a l’hotel per prescripció mèdica.
Tornada avançada per mort o hospitalització d’un familiar.

Transport sanitari o repatriació per malaltia o accident.
Transport de les restes mortals.

Pèrdua o danys a l’equipatge i d’efectes personals.
Retard en el lliurament de l’equipatge.

Reobtenció per pèrdua o robatori del passaport.
Transmissió de missatges urgents.

Responsabilitat civil de vida privada.
Despeses d’assistència jurídica a l’estranger.

Tanmateix, s’ofereixen altres modalitats d’assegurança de viatge:

  1. Assegurança de viatge Multiviatge anual: per tots els viatges de menys de 90 dies que es facin en un any.
  2. Assegurances especials per a grups, congressos, creuers, etc.

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=»Cobertures»][vc_column_text css_animation_speed=»faster» css_animation_delay=»0″]La cobertura mèdica d’AssistenciaFiatc, et cobreix, en cas d’urgència, qualsevol malaltia o accident que sorgeixi durant el període de viatge contractat fins amb un límit màxim per persona de 3.000 € a Espanya, de 30.000 o 60.000 € a Europa i de 60.000 o 100.000 € a la resta del món, segons la modalitat contractada.

En cas de malaltia o accident el primer que has de fer es contactar amb nosaltres a través del telèfon d’Assistència en viatge, disponible les 24 hores. D’aquesta manera et podrem indicar el centre més proper en el que et podran atendre i obrir un expedient del «procés».

La cobertura d’AssistenciaFiatc mèdica té una franquícia de 60 € per a cada «procés» obert. Quan es tracti d’una urgència lleu, et demanarem que l’abonis directament i a la tornada, amb la presentació de la factura original, te la tornarem. En el cas d’una assistència greu, com podria ser una hospitalització o intervenció quirúrgica, llavors la companyia ja s’encarregarà de procedir amb els tràmits necessaris.

Què es una franquicia? Una franquícia és l’import mínim que no queda cobert dins del límit de la garantia en qüestió. Per exemple, en el cas de l’assistència mèdica els primers 60 € els hauràs d’abonar tu i a partir d’aquesta quantitat i fins a un límit màxim per persona de 60.000 € a Europa i resta del món i de 3.000 € a Espanya es farà càrrec la companyia.

 

[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=»Exemples»][vc_column_text css_animation_speed=»faster» css_animation_delay=»0″]Cada vegada que hagi d’acudir a un centre d’urgències he d’abonar la franquícia de 60€? Només la primera vegada per a cada «procés» obert, és a dir, quan s’acudeix per fer un seguiment o control d’un «procés» ja iniciat no.

La meva sogra viatjarà de Veneçuela a Espanya, puc assegurar-la? No, només AssistenciaFiatc nomes assegura a les persones residents habitualment a Espanya i l’origen del viatge sigui també Espanya.

Ja fa uns dies que sóc fora del país, puc contractar l’assegurança un cop iniciat el viatge? No, aquesta assegurança s’ha de contractar abans de la sortida d’Espanya.

Amb quant de temps d’antelació he de contractar una assegurança d’assistència en viatge? N’hi ha prou amb contractar just el dia anterior al de partida. [/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_button title=»COMPARAR» target=»_blank» icon=»none» size=»normal» style=»fill» align=»center» css_animation_speed=»faster» css_animation_delay=»0″ href=»https://e-mediador.fiatc.es/webapps/tarificadores/asistencia_viaje/viaje_individual.html?agge=23120&marco=on&lang=es»][/vc_column][/vc_row]

 

 

UA-74232034-1