932217766 info@luccini.cat

Seguros de Salud

Seguro de Salud

Servicio sanitario completo

Cuadro médico con y sin copago

Desde 25 € persona/mes

Importantes descuentos familiares

En un minuto

Compara y ahorra

Pago fraccionado

Te sorprenderá

Calcula les teves assegurances de salut
Truca'ns
932217766
Et truquem nosaltres
Deixa’ns algunes dades teves i et trucarem nosaltres a l’hora que desitgis per aclarir els teus dubtes sobre assegurances de salut que puguis tenir.
Ho podem fer. Sabem que podem oferir-te les assegurances de salut fins un 50% més barates de les que tens ara. Pots seleccionar les cobertures que de veritat necessites i fer-les adaptar a les teves necessitats econòmiques de cada moment. Som professionals de les assegurances. Som corredors. No som només una oficina comercial. Tenim els coneixements tècnics i sempre hi serem. A la teva disposició.

Un petit formulari i només quatre dades i et donarem un ventall de possibilitats d’assegurances de vida per tal que puguis escollir la teva.

Teniu a la vostra disposición un comparador d’assegurances de salut molt competitives. El mercat assegurador ara és molt sensible i disposem d’ofertes molt específiques en productes de salut. T’ajudem a decidir-te i et donem el consell i l’assessoria professional que necessites.

Sempre et donarem a escollir els millors productes d’assegurances de salut entre les companyies més solvents del mercat. Al nostre costat sempre estaràs segur.

Si no vols deixar-ho tot per l’últim moment i prefereixes que la teva família no hagi d’amoïnar-se en aquells moments difícils, has d’assegurar el futur de la teva salut. Però sempre a preus econòmics i amb les entitats asseguradores més serioses del mercat.

El preu és important, és clar. Però tú seràs qui decidirà quina és la opció que millor s’adapta a les teves necessitats de cada moment. Sempre i en cada ocasió.

UA-74232034-1