932217766 info@luccini.cat

Fiatc Salut

[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation_speed=»faster» css_animation_delay=»0″]

FIATCSALUT

Compara Salut

[layerslider id=»23″]

 

Amb les Assegurances de Salut de Fiatc tu tries quina s’adapta a les teves necessitats.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_column_text css_animation_speed=»faster» css_animation_delay=»0″]FIATCSALUTFiatcsalut us ofereix diferents tipus d’assegurances de salut. Són productes de quadre mèdic concertat amb o sense copagaments per acte mèdic i productes de reemborsament amb lliure disposició.

Els productes Fiatcsalut ofereixen cobertura 24 hores amb més de mil centres i metges a la seva disposició en qualsevol moment.

La teva salut no entén ni d’esperes ni horaris predeterminats i és difícil d’entendre el terme copagament. Per això al FiatcSalut pots anar a qualsevol dels professionals de Medifiatc per fer reconeixement mèdics, tractaments, proves, visites, sense cap pagament addicional, amb els avantatges i la comoditat de la medicina privada i la garantia de la tercera mutualitat de l’estat.

Tanmateix amb Fiatcsalut podràs disposar d’una segona opinió mèdica, descomptes en les teves primes per número d’assegurats i forma de pagament i en cas que vinguis d’una altra mutualitat o companyia poden reduir els períodes de carència que habitualment s’apliquen per aquest tipus de pòlisses.

No tinguis cap dubte, pots contractar la teva assegurança de salut amb FiatcSalut.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=»1/1″][vc_column_text css_animation_speed=»faster» css_animation_delay=»0″]

Fiatc03

Fiatc Salut ofereix la possibilitat d’aplicar importants descomptes, tots ells acumulables, en funció de la forma de pagament, per a menors de 18 anys i pel número total d’assegurats que s’incorporin a la pòlissa.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

UA-74232034-1