932217766 info@luccini.cat

COMB

Els pacients estrangers salven els comptes dels hospitals privats

Pacients estrangers salven comptes hospitals privats

La facturació aconseguida amb els pacients internacionals ha permès a les principals companyies d’ hospitals privats salvar els seus comptes els tres darrers exercicis, informa El Economista. Detalla que aquesta partida suposa ja per grups com Quirón entre el 5% i el 10% de la seva facturació anual. La consellera delegada, María Cordón, ratifica que “el pacient internacional cada cop està guanyant pes a Quirón i en general al nostre país, ja que hem tingut uns anys molt bons d’increment del turisme”.

La gran majoria d’aquests pacients arriben als hospitals a través de les companyies d’assegurances internacionals, a les quals els surt més econòmic enviar un pacient a operar a Espanya -incloent les despeses de viatge, estada i d’hospital- que pagar la factura d’una operació en els seus països d’origen.
María Cordón explica que “la medicina a Espanya és molt barata i té una excel·lent qualitat, amb molts bons professionals i una inversió molt important en els darrers anys en instal·lacions i equipaments tecnològics», i afegeix que «per exemple, el mateix tractament o operació pot costar a una clínica d’Estats Units deu vegades més que en els hospitals del nostre grup».

Font GrupoASSEGURANZA

http://www.grupoaseguranza.com/frontend/ga/Los-Pacientes-Extranjeros-Salvan-Las-Cuentas-De-Los-Hospitales-Privados-vn29852-vst354

La qualitat de l’assistència mèdica que es presta a l’Estat està fent de crida davant d’asseguradores de salut internacionals que envien els seus assegurats a atendre’s als nostres hospitals, la qual cosa fa que els seus recursos estiguin totalment operatius.

UA-74232034-1