932217766 info@luccini.cat
assegurances de decessos

Assegurances de Decessos

Fes click en el següent botó i introdueix les teves dades per obtenir el teu preu en l’assegurança de decessos que busques.Contacta

932 217 766

Estem a la teva disposició en aquest telèfon en horari d’oficina. Truca’ns.

Deixa’ns les teves dades en aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu de forma gratuita.

 

Què t'ofereixen les assegurances de decessos

 • Servei funerari d’alta qualitat
  Gestió de tràmits de sepeli
  Assessorament i protecció legal
  Trasllat nacional o internacional del finat fins el lloc del sepeli
  Elaboració del testament i del testament vital online
  Gestió del final de la vida digital
  Assistència en viatge a l’estranger
  Augment de la prima constant (nivellada) o bé per edat

L’assegurança decessos es caracteriza per, un cop contractada, l’augment de la prima per l’assegurat sempre serà el mateix (prima nivellada) o bé es pot optar per una prima renovable anual segons l’edat de l’assegurat (prima natural). L’assegurança decessos amb prima nivellada és més beneficiós pels assegurats ja que no està vinculat a l’edat del contractant.

Servei de sepeli

Amb l’assegurança decessos obtindràs la prestació d’un servei de sepeli en la població del domicili de l’assegurat (Espanya o Andorra). Amb total llibertat per seleccionar la funerària de la seva elecció i tots els components del servei de sepeli segons la categoria suscrita i sempre dins del límit del capital contractat.
Arca, conducció fúnebre, preparació i presentació del cadàver, capella ardent o sala del tanatori. Tramitació de la documentació necessària per la inscripció de la defunció en el Registre Civil. Serveis religiosos, serveis complementaris (corones, recordatoris, etc…). Drets d’accés al cementiri, nínxol o incineració i despeses d’inhumació al nínxol. Acompanyament i assistència personalitzada durant la prestació de tot el servei.

Complements al sepeli

Trasllat en territori espanyol

Aquesta prestació inclou les despeses i les gestions necessàries pel trasllat del cos del finat des del lloc de la mort fins el cementiri o planta incineradora dins del territori espanyol escollida lliurement pels beneficiaris.

Assistència decessos

Assistència legal i gestoria post mortem. Gestió per la tramitació de testaments i successions, pensions de viduïtat i orfandat, contractes d’assegurança, contracte d’arrendament, reclamacions a tercers, etc…

Assessoria jurídica i gestoria

Assistència jurídica telefònica i servei d’ajuda legal 24 hores. Assessorament i servei de gestoria administrativa. Elaboració i revisió de contractes.

Testament i testament vital online

Elaboració del testament i del testament vital online. Per telèfon o online, inclou l’elaboració del document i tràmits davant notari. Amb possibilitat de desplaçament del notari al domicili de l’assegurat si aquest es troba en situació de dependència o amb problemes de mobilitat. Inclou una modificació anual del document.

Gestió final de la vida digital

En procedirà a esborrar el rastre del finat en xarxes socials i professionals, blogs i adreces de correu electrònic a petició dels seus hereus. També s’oferirà l’ajuda i l’assessorament per complimentar el formulari de Google per la “Sol·licitud de retirada de resultats de cerca en relació a la normativa de protecció de dades europea.

UA-74232034-1