932217766 info@luccini.cat

Assegurances de salut cites mèdiquesAssegurances de Salut. Les cites mèdiques online més demandades : pediatria i medicina general

Assegurances de Salut Cites Mèdiques

Un nou estudi de SaludOnNet mostra que el 2013 es va registrar un increment del 35% en el volum de assegurances de salut les cites mèdiques online sol · licitades davant l’any anterior , amb un significatiu augment de les efectuades a través de dispositius mòbils , especialment iPhone . El treball situa pediatria i medicina general com especialitats més demandes en les reserves de cites mèdiques online . Detalla que 6 de cada 10 usuaris de cita mèdica online són dones ( davant un 39% d’homes ) , que utilitzen la cita on-line per les seves consultes de pediatria ( 26,7% ) , medicina general ( 15,8 % ) , obstetrícia i ginecologia ( 12,6% ) , o dermatologia ( 8% ) .

Carlos Falcato , fundador de SaludOnNet , precisa que «davant la possibilitat de triar un metge , més de 6 de cada 10 pacients / usuaris 2.0 afirmen que la puntualitat de l’especialista és el criteri més rellevant a l’hora de triar el metge , seguit per la amabilitat del professional , i la recomanació d’altres pacients » .

Font Grupo ASEGURANZA

http://www.grupoaseguranza.com/

Els clients de les Assegurances de Salut s’inclinen per una asseguradora o altra moltes vegades en funció dels professionals que disposin en el seu quadre mèdic. Fan decantar l’elecció en el cas de les dones la presència del pediatre dels seus fills i el ginecòleg. Tanmateix les Assegurances de Salut que disposen dels Hospitals o Centres Mèdics de referència del client són les que reben més demandes.

 

UA-74232034-1