932217766 info@luccini.cat

Assegurança Assistència Axa

Axa Assistance Assegurança per estudiants

AXA Assistance acaba de començar la comercialització de l’assegurança per Estudiants Premium per aquells nois que finalitzen la seva formació a l’estranger. Tanmateix s’ofereix als estrangers que vénen a l’Estat per fer els programes d’estudis d’Erasmus o acaben els seus graus aquí.

També dóna cobertura als estudiants que fan les seves practiques professionals, d’aprenentatge d’idiomes o que potser treballen a l’estranger.

Les cobertures d’aquesta assegurança inclouen el transport o la repatriació sanitària en cas de malatia o accident de l’assegurat, un capital de trenta mil euros per despeses mediques, farmacèutiques, quirurgiques o d’hospitalització, tanmateix un bitllet d’anada i tornada i despeses d’estada d’un familiar en cas que l’assegurat es trobés hospitalitzat.

A més l’assegurança dóna cobertura de fins 300 euros en pèrdua o robatori d’equipatges, un avançament de fons en cas de robatori i una cobertura de responsabilitat civil privada de fins quize mil euros per danys corporals o materials que ocasioni l’assegurat a tercers.

Font: Grupo Aseguranza

UA-74232034-1