932217766 info@luccini.cat

Sobre Nosaltres

[rev_slider luccini01]
[title size=»2″]Benvinguts a Luccini.cat[/title] El nostre compromís consisteix en proporcionar als nostres clients la millors qualitat:

Honestedad i seguretat en les nostres actuacions. La nostra historia s’inicia el 1.982 i es basa en proporcionar valor afegit als nostres clients, des de l’honestedad y la bona pràctica profesional.

Dinamisme i canvi per adaptar-nos a les necessitats i els nous reptes. Ser capaços d’avançar-nos i afegir valor als nostres clients.

Inversió en nova tecnología al servei del client, la qual cosa ens permet facilitar-li la contractació d’assegurances, la gestió de les seves pòlisses, la transmissió de la información i la transparencia en la nostra gestió.

Cerquem relacions a llarg termini amb els nostres clients, empleats i proveïdors

[title size=»2″]Qui hi ha al darrere de Luccini.cat?[/title] [accordian] [toggle title=»On som?»]

F.XAVIER DÍAZ i LUCCINI

C/. Marina, 22 1er 3ª – 08005 Barcelona

NIF 35.044.976-Z.Registrat  a la Direcció General de Política Financera i d’Assegurances DGPFA de la Generalitat de Catalunya amb la Clau F160GC i té concertada una Assegurança de Responsabilitat Civil Professional, així com una Assegurança de Caució d’acord amb el que disposa l’Article 27 e) de la Llei 26/2006 de Mediació d’Assegurances i Reassegurances Privades.

 

[/toggle] [toggle title=»La nostra filosofia»]Som una empresa catalana dedicada a la Consultoria de Riscos i a la Corredoria d’Assegurances. El nostre objectiu és crear solucions que satisfacin dels nostres cleints a l’àrea de riscos i Assegurances, amb qualitat en el servei, contribuint així a l’èxit i la tranquilitat dels nostres clients..[/toggle] [toggle title=»Equip humà»]Equip humà motivat i mentalitzat al client i amb la preparació profesional necessària per aconseguir-ho. Un camí cap a l’excel·lència que ens permeti donar als nostres clients el que ens demanin..[/toggle] [toggle title=»Independència davant les Asseguradores»]Independència davant les Asseguradores i objectivitat, donant en cada cas la solución que individualment més convè a cadascun dels nostres clients. Els interessos d’aquells qui confíen en nosaltres són els nostres interessos..[/toggle] [/accordian]

[title size=»2″]En què som especialistes?[/title] [progress percentage=»95″]Assegurances per Empreses[/progress][progress percentage=»85″]Assegurances de Salut Col·lectius[/progress][progress percentage=»80″]Assegurances de Vida[/progress] [progress percentage=»75″]Assegurances Particulars[/progress]

 

 

[separator top=»10″]

 

UA-74232034-1